glad påsk

Kategori: vardag

överallt runt i sverige och på internet kryllar det med bilder på folk och deras påskägg och egen tagna bilder på blommor.
jag vet att det är påsk och verkligen att det äntligen är vår så snälla människor, bli inte en i mängden och släng upp sådana bilder.
vill man se blommor kan man gå utanför dörren och godis kan vi köpa själva (säger jag som inte ätit godis på 53 dagar...)

och jag avslutar mitt lilla inlägg med att säga, jag trivs i vår värmen och påskledigheten, steker i en americana bil med fet musikanlägning och om ni undrar vad det är för konstig bild här nedanför så är det jag ta min smidiga ingång till köket, just nu är fönstret borta och vi sågat bort väggen ner till golvhöjden, så ett stort vackert hål är där och solen steker på fint där :) sommaren känns närmre än någonsin dagar som som den här ♥

lycklig chejj

Kategori: tankar

dagen-efter-nyhet (som jag såg precis nu. ja, det är okej att vara efter!) om 23 dagar så kommer jag stå i publiken och se FAMILJEN live! och inga ord kan beskriva hur glad jag är över det här, mer än att: jag kommer kunna dö lycklig efter det datum.