// bilder från när flax var hos mig i förra veckan

Kategori: fotografier

en pepparkaka och två pälsbollar som växer så att det knakar.

ulla red till ullared

Kategori: vardag

Idag blev det spontan resa till ullared och har där med förlorat några ynka hundralappar men fyndade en del grejer för de priset med :)

Hittade bland annat det som finns på bilderna och andra smått och gott saker som hårprylar, mer bra-ha-saker för skolan, massa mer läkerol och godis så nu ska jag gotta sönder mig i godis för snart dra jag igång med godisförbudet igen.
Dagens bästa köp blev helt klart hatten och väskan på första bilden. Letat som en idiot efter en hatt som jag trivs och idag fann jag äntligen en, glader som attan! Väskan va billig, söt och smidig. Så inatt kommer jag somna med ett leende på läpparna. hihi

blommor, stjärnor, glitter och virvlande tankar.

Kategori: fotografier

orkade inte ha stora bilder på bloggen på skorna men här har ni lite närmre bilder på skorna, längtar att få börja använda dom som en ren vana. har inte riktigt fått använda dem för jag varit sjuk och jobbat och har därmed inte varit ute fritt som jag vill. men det blir det snart ändring på :)

nu har jag bara en vecka kvar på sommarlovet och jag har verkligen inte gjort ett skit speciellt. försöker få igång människor men alla vill bara jobba och cashen börjar glida ur händerna för min del. sen känns det helt otroligt att jag ska börja tvåan och schemat är inte ett dugg bra bortsätt från 4dagars sovmorgon. nej ush! tankar om skolan gör mig alldeles snurrig. få försöka ta vara på den sista tiden av sommaren 2011.