byebye hair!

Kategori: fotografier

första bilden är efter jag klippte mig senast 2010, den andra innan klippningen igår och den tredje efter. tog på med samma tröja för se om de skett ngn förändring. vilket de inte gjort, förutom min lugg blivit betydligt mycket längre..

i med att hon lockade håret så har jag egentligen ingen aning hur kort det är, förutom att hon nog klippte 5cm eller något. (hata mitt slitna, tunna hår) så troligtvis så har jag lika kort hår som på den första bilden. buhuu!

men idag ska jag färga det rött igen så mitt hår lyser fint till nyår iaf.

baka baka liten kaka

Kategori: fotografier

fick lite tid över, så jag invigde en julklapp och gjorde chokladmuffins med ljuschokladfrosting. Kände dock att jag skulle behövt mer frosting då de sista knappt fick något. Men gott var det iaf :)

dagarna innan nyår

Kategori: tankar

Åker buss och lyssnar på nostalgisk musik, går vilse i en park men går in i mina nya usa converse, köper den lila kavajen jag länge velat har, ett par kilklackar för tvåhundra kronor, äter, letar efter halsband utan resultat, se min hårt arbetande pojkvän in action, provhyttar och kläderhögar som aldrig tar slut.

landar i en skön säng i ett kallt rum men med en annans kroppsvärme som gör att jag inte fryser. ha modevisning, kollar på serie, dricker cola igen, somnar tryggt och mår bra.

det var gårdagen.

denna dag var inget som igår.

sliten som as men försöker iaf. inser även att jag inte kommer få hem klänningen innan nyår och panik känslan börja komma. så mycket att göra, men har så lite tid. den långa listan med sysslor och krav tar all tid så jag inte hinner göra det jag verkligen vill hinna med. panik panik panik. men snart är detta året slut och nästa år tar jag nya tag och nya nyårslöften (har fortfarande inte fixat mitt nyårslöfte med att dricka mjölk.....)