Dessa softa tema dagar

Kategori: fotografier

Snodde lite bilder av Ngan från dagens tema dag. Då båda omvårdnadsklasserna drog till geriatriska avdelningen på sjukhuset. Efter varit där drygt en timme drog vi ner till stan och käkade på Lilla krogen (palla säga rose garden supreme...) Fick för första gången ever sitta på andra våningen, kände mig riktig cool. När våra magar var mätta gick man runt på stan.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och försöka övertala morsan. Hörs!

vad gör du?

Kategori: tankar

Har psykologi men fastnat vid internet, närmare bestämt weheartit, glider runt bland tusentals bilder och är på jakt efter fina bilder, det är snålt om det. Längtar tills skolan slutar. Längtar till krypa in i världens finaste famn. Vill dricka något sött, som saft eller något. Humöret svänger och jag sitter som en maskin och viker origami fåglar. När jag tröttnar på det så viker jag sönder jennifers CSN kort. Biter mina naglar, biter huden och det blöder. Jag halv sover, jag fryser och nu ska jag sno en pepparkaka av min lärare.

Älska bilden. Kanske för de ljusa pastell färgerna, kanske för origami fåglarna, kanske för bubblorna, kanske för kaninen, kanske för flickans hår. Kanske, men jag vet inte. Vad jag vet är att jag älskar den och jag älskar whi för de vackra bilder jag har turen att hitta där ibland.   PUSS       PUSS        PUSS     PUSS       PUSS       PUSS       PUSS       PUSS       PUSS

och så blev det offentligt <3

Kategori: vardag