jag är inte blek (jag är ljusbrun)

Kategori: tankar

inspark / slå mig hårt

Kategori: vardag

gårdagen var en alldeles för lång dag för min del. uppe innan tuppen för praktiken, sluta tidigare, göra mig i ordning, gå lång sträcka, förfest hos emma med klassen, dra vidare till insparken och tar hand om alla som mår dåligt, samtidigt man försöker ha kul själv. polisen stänger ner festen och man åker hem.

och under dessa timmar lyckas min mobil skada sig och nu inte fungera som man ska, mina klackar gick sönder, sminket rann längs kinderna, bena är täckta med blåmärken, klänningen behövs sys, har en bula på pannan, ringar är trasiga, örhängen är borta, bibliotekskort fanns i någons bil (sjukt värt!) och andra små roligheter. men mina strumpbyxor är hela men inte rena och det är de viktigaste.

dålig kvalité på bilden, men det är de värt. hade iaf kul och tackar min klass och de andra människorna som gjorde kvällen bra.

ta vad du vill, ta vad vill (vi gör det)

Kategori: vardag

shit pomfritt/shit pommesfrites (eller hur du nu vill stava det) bloggen samlar damm och jag kan inte säga att jag bryr mig om det. för det vore en lögn om jag sa att jag brydde mig. livet rullar på, men åt vilken riktning kan jag inte säga för tillfället för jag har ingen aning om det själv.

en sak vet jag iaf. idag förlorade jag en bit av mig själv. fast det bara va lite trådar som klipptes, några band som omslutit min handled under 4 år, så kändes det att det va mitt egna skinn och ben som saxen klippte av. men så länge har jag ett vitt märke på 3 cm där banden har täckt min hud (mitt sista minne av banden), men jag glädjs över att jag faktiskt fått lite färg i sommar. fast jag önskar jag egentligen kunde ha kvar banden, men är man på praktik på äldreboende så är man.... (kanske slänger upp bild på de hela, eller kanske inte)