happy new year

Kategori: fotografier, vardag

har varit lite frånvarande med bloggandet, men det har varit jul, shopping, mysande och sådant så det är väl klart att man har prioterat andra saker först.
 
jag tänkte nu bara slänga upp bilden på min nyårsklänning, som jag sagt jag ska visa för er.
fatta inte vad jag tänkte på när jag köpte den då allt med den skriker ut de saker jag inte tycker om (guld, glitter, one shoulder och egentligen klänning)
men det är bara nyår en gång om året och viktor gillade den ^^
 
Hoppas ni alla få en bra start på nyår och att en bra och fin person får nyårskyssen vid tolvslaget
 

bekännelser

Kategori: vardag

tänkte ta två flugor i en smäll. dels för jag ännu inte har berättat för personerna de gäller dels för jag är trött på all blaskig snö för tillfället. så tänkte jag säga att mina planer gällandes studentresan är ändrad. de jag skulle åka med och vart vi skulle åka är något jag inte längre ska med på. istället drar jag utomlands med min familj och/kanske till ljuvaste london med min finaste pojkvän. wops! jaha nu vet ni det. (obs fler ändringar kan ske!)
Sen så har jag köpt ännu en klänning (det är sjukt jag vet) men för en gång skull köpte jag den med en tanke bakom, klänningen ska jag ha på nyår, kommer fällas guldglitter överallt efter mig haha. Känner mig dock väldigt stolt som vågar köpa en guldig klänning då jag egentligen är en "silver person", sen att den är så glittrig och att den dessutom är oneshoulder klänning. Känner hur nyfikenheten inuti er stiger, men klänningen hålls hemligt tills nyår (tror jag?).
 
Behöver terapi, måste sluta köpa saker, måste sluta köpa klänningar, jag är fattig student för i helvete!
 

Julen hos mig

Kategori: fotografier, vardag

I år så firade jag jul på två ställen, dagen hos mig och kvällen hos Viktor. Dock så har jag bilder från när vi var hemma hos mig, blev mest knasiga bilder men några seriösa har jag väl. Hoppas ni hade en bra afton och får det bra resten av julen med.