#14 En tv-serie du älskar

Kategori: listor

Åh, jag som förut var en liten serie-narkoman och tittade flera avsnitt efter varandra, kollade in mot nattens mörka timmar och min specialitet var att kolla flera serier samtidigt, som mest blev det skins, misfits, scrubs, house, vampire diaries, how i met you mother, chuck, gossip girl, grey's anathomy, big bang theory, glee och tror det var någon till. Fatta inte hur jag orkade egentligen...
 
Nu är det inte lika många och jag kolla inte alls lika intensivt heller.
Jag kollar på vampire diaries, buffy the vampire slayer, misfits och har precis börjat med gossip girl igen. Någon dag blir det house.
 
Detta var lite bakgrundsfakta. Min favoritserie är så svårt då de flesta ovanstående är så himla ruskigt bra!
Men jag måste nog säga skins, då det är den serien jag kan näst intill HELA första seriens repliker utantill! (creepy jag vet)
men jag kan faktiskt inte förklara med ord varför jag älskar denna serien. 
Kanske för det utspelar sig i england och med fina dialekter, är så verklig och overklig på samma gång, är om riktigt sköna karaktärer som egentligen inte passar ihop att vara ett och samma kompisgäng och jag älskar faktiskt att droger har en egen roll i denna serie, i andra serie blir det bara löjligt och fel, sen att de är 3 olika generationer så gör det till en ganska udda serie,lo sen innehåller serien världens underbaraste musik med. om jag är riktigt ledsen så kan jag streck kolla på denna serien och allt blir bättre för en stund. Kan skriva något bättre om de någon annan gång kanske ;)
 
SERIÖST NI MÅSTE SE DENNA HIMLA SERIEN, CAPISH?!
och kolla för allt i världen inte den amerikanska skiten!!!!
 
Intresserade eller något så kan ni alltid kolla på upp de på imdb, wikipedia eller besöka ett piratskepp och tanka de fullt dessutom, hehe
Kommentera inlägget här: