#15 Något jag längtar efter

Kategori: listor

Jag längtar tills jag slutar skolan, få ett jobb, flytta ihop med viktor, upptäcka världen. Alltså livet efter sitta 8 timmar om dygnet på en skola och göra saker jag egentligen inte vill. Vill skapa mitt egna liv med egna val, egen ekonomi, egna hem, jag vill starta upp något nytt. Även om det kommer bli skrämmande och jag med min vanliga otur kommer stöta på många motgångar så är detta verkligen något jag knappt kan bärga mig till.
 
Liksom tänk att flytta ihop med den person jag verkligen älskar med hela mitt hjärta, skaffa katter ihop, åka utomlands ihop, inreda vår egna lägenhet, få arbeta med något jag vill, tjäna pengar och kunna spara ihop till större saker fortare och kunna ge mer till människor i presenter, ha råd att resa runt i både Sverige och utomlands, välja vad jag vill göra utan någon förälder säger till en eller en skola som lägger sig i blöt eller falska människor som man tvingas stå ut med varje dag.
 
Kommer faktiskt bli sjukt skönt att flytta ifrån denna staden, fly undan alla dessa människor och börja upp från början, börja på något förhoppningsvis bättre och ljusare. Visst att det kanske ta lite tid innan jag kommer göra alla dessa saker men studenten är en bra start!
 
 
Kommentera inlägget här: