#8 Min kärlek

Kategori: listor

Min kärlek, det är så mycket som kan innefatta i ordet kärlek för mig, pojkvän, vänner, musik, djur och allt annat.
Men jag tänker ta pojkvän. Viktor Lars Gustav (Humla) Fränerg, det är namnet för min kärlek.
 
Vi träffades genom skolan då han började den skolan jag gick på, minns fortfarande då jag såg honom för första gången när jag gick i 6an. Han gick förbi med den stora klungan med folk som kom med bussen, men jag såg honom trots allt annat folk. Han hade en likadan jacka som mig och jag sade till mig själv, att han är någon jag vill lära känna. Året gick och jag började 7an, vet inte riktigt hur men vi kom i kontakt med varandra. Började snacka en del, hälsade när vi sågs, brukade ha våra fötter placerade på samma ställe på fritiden med.
 
Jag började åttan, och min bror skickade sms från min mobil till alla möjliga människor och en av dem var bland annat Viktor. Det slutade med att när jag fick tillbaka min mobil fortsatte viktor och jag skriva och han blev snabbt den person som jag litade allra mest på och pratade om allt med.
 
 
Viktor började gymnasiet och jag gick sista året i högstadiet men vi fortsatte skriva ibland men sågs aldrig. Han var fortfarande den person som egentligen stod mig närmast. Senare började jag gymnasiet och vi gick återigen i samma skola. Men där pratade vi aldrig och skrev inte heller så ofta. Men sen en dag när jag gick i 2an började vi skriva lite mer igen och vi bestämde att vi borde ses någon dag och umgås, umgås på riktigt som vi aldrig gjort under hela den tiden vi känt varandra.
 
Den 2 april så sågs vi och umgicks för första gången, och sedan den dag har vi hållt ihop. Sen den 19 november blev det vi. Sedan april har alltid funnits vid min sida och jag älskar honom bara mer för var dag som går ^^ Jag vet seriöst inte vad jag skulle göra utan honom, min andra halva. Min ängel på jorden.
 
Min kärlek, han är omtänksam, omänskligt snäll, givmild, pratglad, säker, osäker, oerhört snygg (!), smart, allmänbildad, lite vilsen, lagar god mat, gilla spendera sina pengar, är bra med orden, gillar gå runt i cirklar när han pratar i telefon. Han är så mycket bra sidor och dåliga sidor. Men han får mig att må bra, känna mig hemma, han gör mig trygg, han är verkligen världens bästa nalle om nätterna. Dock så är det lite jobbigt att han gör så god mat då det gjort mig att äta och fått några extra kilon att bära..
 
Min kärlek är den person som stått mig närmast via en telefon förut men nu är den som är mig närmast på alla sätt och vis. Det känns så kul att känt en person så länge, varit i ens närhet under så pass lång tid men att det tog fler år innan vi umgicks på riktigt och då insåg att den andra var den rätta för sig själv. ^^

 
Kommentera inlägget här: