bekännelser

Kategori: vardag

tänkte ta två flugor i en smäll. dels för jag ännu inte har berättat för personerna de gäller dels för jag är trött på all blaskig snö för tillfället. så tänkte jag säga att mina planer gällandes studentresan är ändrad. de jag skulle åka med och vart vi skulle åka är något jag inte längre ska med på. istället drar jag utomlands med min familj och/kanske till ljuvaste london med min finaste pojkvän. wops! jaha nu vet ni det. (obs fler ändringar kan ske!)
Sen så har jag köpt ännu en klänning (det är sjukt jag vet) men för en gång skull köpte jag den med en tanke bakom, klänningen ska jag ha på nyår, kommer fällas guldglitter överallt efter mig haha. Känner mig dock väldigt stolt som vågar köpa en guldig klänning då jag egentligen är en "silver person", sen att den är så glittrig och att den dessutom är oneshoulder klänning. Känner hur nyfikenheten inuti er stiger, men klänningen hålls hemligt tills nyår (tror jag?).
 
Behöver terapi, måste sluta köpa saker, måste sluta köpa klänningar, jag är fattig student för i helvete!
 

KOMMENTARER:

 • Denice säger:
  2012-12-28 | 18:15:13
  Bloggadress: http://denice.se

  Hej! Fin header!

 • Mikael säger:
  2012-12-29 | 12:15:17
  Bloggadress: http://forum.modekampanj.com

  Hej, Modemannen här!

  Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från Mikael

Kommentera inlägget här: