Nu vet ni saker som sker i mitt liv

Kategori: vardag

Igår så åkte jag ifrån alvesta - värnamo - gnosjö - gkc på morgonen, sen efter skolan drog jag från gnosjö - anderstorp - reftele och gjorde en liten hemvisit hos martyna, drog sedan ifrån reftele - värnamo - växjö och hade en liten shoppingrunda med mig själv i väntan på viktor skulle sluta skolan och sen åkte jag ifrån växjö - alvesta igen. Och det bästa är att mina resor kostade sammanlagt 37 kr! Tack skolan för busskort och resekassa som gör det billigt under vissa klockslag.
 
Väl hemma i Viktors lägenhet så kom man in till inomhus picknick, då täcke, filt och kuddar låg på golvet, med massa tända ljus och så bjöd han på saft, kladdkaka och glass. Åh jag har en sådan underbar pojkvän ibland. Världens suddigaste bild jag vet men ändå den bästa inomhus picknick jag varit på, hihi
 
Idag så var skoldagen meningslös, men jag har fått så mycket gjort efter skolan, har gjort dubbelsats med knäck, lagat mat till familj och idag bjöds det på tacopaj, jag har städat, skalat morötter och äntligen börjat med mitt projektarbete och då hämtat ut en rullstol! Så har skrivit på arbetet och sitter just nu med troligtvis min sista inlämning för i år :D
 
Imon så blir det lite fika på naturen, och lite mer "nyttigare" knytkalas med OP klassen som då ska innehålla bland annat grönsaker och dipp (därav morötterna), sen på kvällen blir det lite mingel med klassen hemma hos en och därav att jag gjort knäck. Imon blir även dag 1 på projektarbetet då jag ska klara mig igenom skoldagen som rullstolsbunden, ska bli kul!
 
På torsdag fortsätter jag med projektarbetet och rullar runt med rullstolen, sen har vi inga vanliga lektioner så för min del blir det genomgång hur man ska göra projektarbetet.
 
På fredag är det terminsslut = jag inte hemma på dagen och ska istället sova långt in på dagen så jag har energi för kvällen då det blir utgång på harrys med några. Sen kommer nog det bli en del överraskningar men det kan jag inte nämna här. (ELLER HUR ELIN! jag vet att du läser, hihi)
 
Så grattis till ett långt inlägg, en pepparkaka till er som läst!
Kommentera inlägget här: