ich bin krank #2

Kategori: vardag

Inte nog med att man är förskyld, sjuklig huvudvärk och har fel temperatur i kroppen så lyckades jag under natten även dra på mig halsont och troligtvis ögoninflammation. Världen är verkligen emot mig just nu då! Men jag försöker krya på mig. Med varma koppen jag fick av min mirakelprins och nutella macka, då choklad alltid är bra :)

Ich bin krank!

Kategori: vardag

Har en underbar pojkvän som knacka på min dörr, håller mig sällskap och bjuder på kycklingsoppa, energidryck och kramar. Jag tacka honom med baciller pussar och gossip girl tittande. Efter underbar stund med honom är han sorgligt nog tvungen att dra vidare. Jag sätter mig i mitt rum i ensamhet och kollar vidare på one tree hill. När jag tröttnar på det dricker jag vatten och knappa alvedon. Toalett papperna börja få ett slut och näsdukarna kommer till undsättning. Lyssnar på musik, dricker nyponsoppa, mumsa på en glasspinne. Ramlar i trappan då det snurra i min skalle, tar det lugn och redigera lite bilder och hoppas att min lilla Viktor som också blivit krasslig ska krya på sig. ♥

two natalie dee/ one day

Kategori: vardag

Fann precis två natalie dee bilder som kändes passande just nu. Då jag sitter och sticka för fullt och jag tog tempen innan som landade på 35.79 grader! Tror inte jag haft undertemp förut så känner mig ganska cool! Hoppas ni andra mår fint där ute medans jag försöker göra mig själv frisk med äckel saft och godgod glass :) (tur att glassbilen åkte förbi huset och att jag är sjuk så jag har en anledning att tjata till mig att få glass^^)