somebody that I used to know

Kategori: musik

kan inte sluta lyssna på denna låten, så himla skön och mysig! dock vet jag inte vad jag ska säga om musikvideon...

birdy

Kategori: fotografier

Dagen jag längtat efter hela veckan är äntligen här men ännu återstår det x antal timmar innan min längtan får ett slut. Så jag försöker slå ihjäl lite tid och umgås med min lillebror, han säger åt mig att jag ska ta kort på olika saker, äter upp mina negerbollar, leker med bilar försöker sjunga till musiken jag speler och just nu städar han mitt rum. Jag har verkligen världens bästa lillebror!

Tim bestämde att denna bilden skulle läggas ut på bloggen.

lisa, plugga?!

Kategori: vardag

Jag är en verkligen en sådan person som gör allt i sista minuten eller ens det. Men i natt skedde det verkligen något märkligt med mig själv. Jag kan inte sova och när jag inte kan det så brukar det alltid bli att jag kolla på någon serie eller film, kanske fota lite saker i rummet och leta efter ny musik eller något liknande. men jag gjorde precis klart ett skolarbete som ska in på onsdag! det är nog rekord för tidigast färdiggjord skolarbete innan sista dagen för inlämning! Känner mig riktigt stolt faktiskt.

Borde egentligen göra de uppgifter som jag skulle gjort klart förra terminen som jag aldrig gjorde och kanske göra de andra inlämningar och läxor jag har för den kommande veckan, och inte tala om körkorts teorin. men ush.. det orka jag inte. nu blir det att jag går tillbaka till att kolla på oth igen. har i alla fall gjort klart en, gör jag fler kanske det blir en vana (åh nej!)