Hej, förlåt, hejdå

Kategori: vardag

Samma visa samma gång.
 
Meningslöst och de mesta är bara tomma ord.
Varför då bry sig och lägga ner energi på det hela?

Nej, det orkar vi inte med längre.
För det är inte direkt så att någon annan bryr sig ändå.

Förlåt.

Hjärnan och hjärtat vill inte sammarbeta längre.
Kriget har slagit ut.
 
Hejdå cybervärlden
 

8 månader

Kategori: vardag

Man brukar säga att tiden går fort när man har roligt och det tycker jag det verkligen har gjort! Igår var datumet då jag och viktor har varit tillsammans i åtta hela månader (känns som längre, hehe) men det är verkligen helt sjukt att jag har lyckats behålla någon så pass länge.
 
Men igår så började vi fira det med att jag, för en gång skull, lyckades göra något i tid som nu handlade om att jag gav viktor två små saker på rätt dag. Vad han fick var två bland-cd som jag har gjort. Sen så har jag köpt en par-matchande iphone skal. Trodde aldrig de skulle komma i tid då de kom med posten, men det gjorde det. Fast jag trodde ännu mindre att han skulle vilja klä sin mobil med de, men de va de första han gjorde :)
 
I helgen drar vi på mini roadtrip. För efter kl 16.00 idag får viktor semester. Äntligen!!! :DDD
 

Bloggdesign

Kategori: tankar

Ännu en gång har jag tröttnat på min bloggdesign och sitter nu och sliter med att göra en ny. Men som alltid tar fantasin slut och det blir små fel lite överallt. Så nu ska jag göra precis som alltid, sluta slita för en stund och låta den vara halvfärdig tills jag orkar fixa i ordning den igen ^^