Vi rymde från småland

Kategori: fotografier

Jag har under en tid försökt få redigeringsprogram för videoklipp att fungera, men det har alltid gått åt pipsvängen. Nikon kameran har för bra kvalité för moviemaker och de andra programen. Så de verka inte bli något klipp från stockholm som jag försökt fixa eller några andra i framtiden. I alla fall inte tills de bestämt sig för att fungera.
 
Men bjuder istället bilder på när jag var busig och följde Viktors fotspår och drog till huvudstaden för en helg för någon månad sedan.
 
En händelserik helg som innehöll allt ifrån fika med cirkuskillen på bilden nedanför, till dra på överklassfest där man inte passar in, gå på tak och bli för full på vin. Åh, lever fortfarande på minnena från den impulsivresa ♥
 
 
 

# musiktips

Kategori: musik

Detta är en av de finaste låten jag vet (när de kommer till mer stillsam musik vill säga), varför det är så, finns det en lång historia bakom.
När jag presenterade denna för mina vänner för några år sedan fick den mycket kritik och de tyckte inte de alls som mig, för dem fanns bara en annan låt i deras huvud med detta band.. Så vi få se vad ni tycker om den..
 
Men denna låt är för mig genuin, enkel, hårresande och har alltid fångat upp mina tårar.
 
"We're not the same, dear, as we used to be.
The seasons have changed and so have we.
There was little we could say, and even less that we could do
To stop the ice from getting thinner under me and you."
 

kom alla mina små kycklingar

Kategori: tankar

jäkla fegisar säger jag bara!

men ger massa cred till hanna ( ← fet länk! )  som vågade klicka på några tagenter och göra sin röst hörd. puss på dig!