Grattis morsan!

Kategori: vardag

Morsan fyller år och hennes present i år blev en aning dyr. Det blev en nikon d3100! Den är nu på laddning, sen kommer jag sno den (vilket jag nog kommer göra fler gånger i framtiden) och leka lite med den. Testa på den, för den är betydligt mycket bätter än min d40x.... OCH den har inspelningfunktion!! Vilket jag tror bloggen kommer få känna av i framtiden. Nu behöver jag knappt köpa en ny, kan bara sno hennes ^^

Ballongfärden

Kategori: fotografier

Trodde dagen skulle bli händelselös. Men ack så fel jag hade där. Världens finaste pojkvän kom över med en bukett med rosor och ben&jerry's glass. Tänkte bara stanna en liten stund men slutade med att vi var hela dagen. Vilket blev en väldigt händelserik dag!

Drog med brodern till gislaved för köpa present till modern min som fyller år imorgon. Köpte äckliga energidrycker samt en en-gång-kamera, för nostalgi trippen skull, åkte hem. Insåg att vi blivit lurade och betalat x antal hundra mer än vad vi skulle. Surar. Åker tillbaka, få pengarna tillbaka, åker till jönköping och köper om presenten och tar även något mycket bättre (kommer lätt använda den själv i framtiden!). Snor en affish och pappfigur med Tintin. Springer in på ikea tar bilder med engångkameran. Köper senare 100 ballonger, blåser upp dem och fyller bilen. Kör upp i rondellen, tar bilder, snor fjädrar, skrattar, skriker och man lever bara en gång.

"du ser hemsk ut"

Kategori: tankar

kom nyss hem, åkt buss efter sovit över hos viktor. detta är min enda lediga dag från praktiken. och jag taggar så hårt att ha praktik i helgen, men ännu mera att efter det har jag påsklov. detta taggandet ska jag nog fira med att sova bort halva dagen för jag är verkligen jätte trött ut. eller som Adela sa "du ser hemsk ut". Snäll tjej det! :)

Gammal bild på en söt Adela. Ser helt oskyldig ut! Men akta er, hon är stor i orden. Fniss.