imorgon smäller det

Kategori: vardag

tror det eller ej, men imorgon skippar jag min sovmorgon och inviger mitt nya jag. vilket är att röra på mig, då jag köpte friskotekskortet idag.

känns så sjukt! jag som aldrig rör på mig är löjligt lat och nu fått bekräftat att jag har ansträningsastma ska börja träna! jag har helt ärligt talat inte tränat, alltså riktigt tränat sedan jag gick i 6an/7an! men nu är är det köpt så nu får jag använda det. har sprungit runt i hela huset för hitta mina träningskläder. tog bara sådär... 2 timmar.

mjukisbyxorna låg bland mina andra kläder, tshirten låg i någon byrå, puma shortsen bland min lillebrors kläder (vad gale gjorde dem där?) sport bh:n i en strumpa (!!??) och skorna på hatthyllan. bara det här visar att jag och träning inte går ihop.. men ändå är jag rätt peppad och nervös över hur min astma kommer att må då jag senast sprang för att hinna med en buss nästan typ dog för jag fick så svårt att andas..
 
men försöker finna det rätta peppning genom att få bra musik att träna till. just nu är det ganska snålt, men såhär ser det ut för tillfället, länk → skaka på fläsket
Kommentera inlägget här: